0

Houkuttavatko rahapelit sinua puoleensa?

Valtion rahapeliuudistus yhdisti kolme suurta rahapeliyhtiötä ja tavoitteena oli vähentää pelaamisen haittoja. Tavoite ei näytä toteutuneen, sillä tuoreen rahapelikyselyn perusteella pelaamisen haitat vaikuttaisivat muuttuneen vakavammiksi.

Joulukuussa 2018 julkaistun Veikkauksen tutkimuksen mukaan Suomen väestöstä 2,6 prosenttia eli noin 107 000 henkilöä kuuluu ongelmapelaajiin.

Veikkaus pyrkii vastustamaan pelihaittoja muun muassa tuomalla tunnistautumisen kaikkiin kolikkoautomaatteihinsa. Tunnistautuminen tulee pakolliseksi vuodesta 2022 alkaen.

Pelaatko sinä rahapelejä? Onko valintasi kolikkoautomaatti, lotto vai kenties kasino ruletteineen ja pokereineen? Pelaatko netissä, yksin vai yhdessä? Koetko olevasi koukussa pelaamiseen, aiheuttaako se sinulle ongelmia? Oletko kohtuupelaaja vai pysytkö visusti loitolla kaikista rahapeleistä? Vastaa viikon verkkokyselyyn ja jätä kommenttisi.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Harrastatko rahapelejä?

 • Ei. (55%, 27 ääntä)
 • Kyllä. (45%, 22 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 49

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Houkuttavatko rahapelit sinua puoleensa?

 • 28.3.2019 at 12:13
  Permalink

  Lottoa lottoilen ja mitään en voita. Ongelmaa en tunnista , koska hävityt rahamäärät pysyy alhaisena. Aiheen vierestä, alan olla varma etten ikinään voita eläkerahoja voitonmaksimointi firmalta jota veikkaus ab:ksi sanotaan 🙁

 • 28.3.2019 at 20:07
  Permalink

  Joskus olen tullut miettineeksi, että kuka ihme niitä oikein pelaakaan. Myönnän, olen kyllä kerran kokeilumielessä tehnyt rivin lottoa ja ostanut arvan, mutta en ymmärtänyt hohtoa.

 • 1.4.2019 at 09:56
  Permalink

  Olen koukussa Veikkauksen Synttärit-peliin omalla sotu-tunnuksella. 50 senttiä/päivä tekee vuodessa melkein 200 €. En ole hakenut apua vaivaani, koska voittojakin on tullut.

 • 2.4.2019 at 15:39
  Permalink

  Olin aikanaan pahassa rahapelikoukussa ja pääsin pyristelemään irti. Monta vuotta sitä kesti ja kaikki mitä palkasta jäi yli, meni koneen kitaan. Joskus piti ottaa vippiäkin. Ei sitä moni uskoisi, miten koukuttavaa se pelaaminen on ja miten siinä on henkisesti kiinni. Ja aina, kun tulee voitto, luulee, että sitä voi saada vielä enemmän. Ei voi. Kaiken se vie ja lyhyitä ovat voiton hetket. Kyllä kaikki rahapelit pitäisi marketeista poistaa houkuttelemasta, ne ovat oikeita rosmoja ja vievät ihmiseltä kaiken.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Joko olet heittänyt talviturkin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä