0

Lukijan mielipide: Miksi torille ei pääse koiran kanssa?

Miksiköhän Taavetin torilla ei voi käydä ostoksilla kesällä koiran kanssa?
Tämä on tosi pettymys useimmille. Väki vähenee.

LASSE PIISPA

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

3 kommenttia aiheesta “Lukijan mielipide: Miksi torille ei pääse koiran kanssa?

 • 28.3.2019 at 09:37
  Permalink

  Miksi ihmeessä koirien pitäisi päästä joka paikkaan? Koirat hermostuu suuressa ihmisjoukossa ja varmasti on ihmisiä jotka pelkää koiria tai ovat allergisia. Sokeain avustuskoirat on asia erikseen, ne on koulutettu kulkemaan ihmisten keskellä. Enkä usko että kukaan haluaa torikahvilassa istuessaan koiran karvoja kahviinsa.

 • 30.3.2019 at 16:57
  Permalink

  Jos olet paikallinen kommentissasi, en usko että olet suosittuna ns. piirissäsi, koska paikalliset eivät ole valittaneet, ei edes isonpaa kahvipaikkaa pitävät. Aina on oltu tervetulleita kaikki, yleensä koiraihmiset, jotka pitävät koiransa aisoissa enkä ole vuosikymmeninä nähnyt muidenkaan torikauppiaiden valittavan koirista esim. pääkaupunkiseudun isoilla toreilla. Pressakin on istunut vieressä, ei valittanut saatika kukaan muukaan, No tilaamme kahvimme samasta paikasta tarjoiltuna itsellenikin samaan hintaan, jos se auttaa ahdistuneita henkilöitä.

 • 1.4.2019 at 09:42
  Permalink

  Järjestyslaki kieltää koirat paikoissa, joissa myydään elintarvikkeita. Varmasti ne aisoissa saa pidettyä, että eivät hyökkää ihmisten kimppuun, mutta mitenkäs se – nätisti sanottuna jatkuva reviirin merkkaaminen – vaikka myyntipöytien nurkkiin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Joko olet heittänyt talviturkin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä