0

Lindström Oy valittiin Suomen parhaaksi myyntiorganisaatioksi

Luumäelläkin toimiva Lindström Oy on valittu Suomen parhaaksi myyntiorganisaatioksi 2018. Kilpailun järjesti jo yhdeksättä kertaa Haaga-Helia-ammattikorkeakoulu.
Valintaa perusteltiin panostuksella asiakaskeskeiseen ja innovatiiviseen myyntityöhön, vastuullisuudella ja digitaalisuuden hyödyntämisellä. Perustelujen mukaan myynnin keskiössä on asiakkaan kokemus ja asiakkaan onnistuminen. Lindströmillä on myös rakennettu menestyksekkäästi myyntimalleja eri asiakassegmenteille ja erilaisille palveluille. Liiketoiminta on kasvanut kannattavasti vuosien ajan.
— Voittajan organisaatio menestyy monipuolisesti ja siellä myös pärjäävät monenlaiset ihmiset ja monenlaiset myyjäpersoonat. Sitä, että myyntityö on vaativaa ja vastuullista asiantuntijatyötä, joka sopii monenlaisille ihmisille, haluamme myös myynnin kouluttajina nostaa esille, Timo Kaski Haaga-Heliasta kertoo.

Osallistujat kaikille yrityksille avoimeen kilpailuun kerättiin ilmoittautumalla verkossa ja vastaamalla kyselyyn. Organisaatioiden kyvykkyyttä arvioitiin seitsemän myynnin osa-alueen kautta. Voittaja seuloutui itsearvioinnin, myynnin haastattelujen sekä asiakashaastattelujen perusteella.
Lindström Group tarjoaa ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiön Comfortan kautta hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita. Organisaatio toimii 24 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Lindsröm Oy:llä on Luumäellä Taavetin teollisuusalueella palvelukeskus, joka tarjoaa pesulapalveluita yrityksille.

Palkinnon ottivat torstaina 14. maaliskuuta vastaan Lindströmin edustajat Merja Ilvonen ja Helena Kujanpää.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko aloittanut pyöräilykauden?

  • Ei. (55%, 39 ääntä)
  • Kyllä. (45%, 32 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 71

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä