0

Työttömien määrä laski Luumäellä

Työttömien määrä on vähentynyt Luumäellä vuoden takaisesta 15 prosentilla. Tammikuun lopussa tänä vuonna työtä vailla oli 192 henkilöä, kun vuosi sitten tammikuussa luku oli 203. Työttömyys on vähentynyt myös joulukuusta, jolloin työttömiä oli 203.
Luumäen kehitys seuraa koko seutukunnan kehitystä. Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston (TE-toimisto) alueella työttömyys väheni edellisvuodesta 14 prosentilla.
Luumäellä oli tammikuun lopussa työttömänä 9,7 prosenttia työvoimasta. Koko TE-toimiston alueen alhaisin työttömyysprosentti oli Lemillä, jossa työtä vailla oli vain 7,7 prosenttia työvoimasta. Pahiten työttömyydestä kärsi Kotka, jossa työttömyysprosentti oli 14,5.
Enemmistö Luumäen työttömistä oli miehiä, heitä oli 121. Naisia työttömistä oli 71. Alle 20-vuotiaita oli työtä vailla kahdeksan ja alle 25-vuotiaita 20. Yli 50-vuotiaita työttömiä oli 103 ja pitkäaikaistyöttömiä 37.
Avoimia työpaikkoja kunnassa oli tammikuun lopussa 40 kappaletta.

SOILE TANKKA
soile.tankka@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Äänestätkö europarlamenttivaaleissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä