0

Huomenna on viimeinen hetki ilmoittautua esi- ja perusopetukseen

Perjantai 22. helmikuuta on viimeinen päivä ilmoittaa lapsi esi- ja perusopetukseen.
Esiopetukseen ilmoittaudutaan vuotta ennen oppivelvollisuuden alkamista. Esiopetukseen ilmoittaudutaan päiväkodeista, kunnantalon neuvonnasta ja sivistystoimistosta saatavalla lomakkeella. Se tulee palauttaa 22. helmikuuta mennessä sivistystoimistoon kunnantalolle.
Jos esiopetukseen tulevalla lapsella ei ole ennestään varhaiskasvatushoitopaikkaa ja hän tarvitsee varhaiskasvatusta esiopetuksen lisäksi, lapsesta täytetään lisäksi varhaiskasvatushakemus.

Myös ilmoittautumisaika perusopetukseen päättyy perjantaina.
Perusopetukseen ilmoitetaan vuonna 2012 syntyneet ja aiemmin lykkäystä saaneet. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Wilmassa Perusopetukseen ilmoittautuminen -lomakkeella. Kouluilla järjestetään myös tutustumispäivä erikseen ilmoitettavana ajankohtana keväällä.
Samalla päivämäärällä päättyy varhaiskasvatuspaikkojen haku elokuussa 2019 alkavalle varhaiskasvatuksen syyskaudelle. Hakea voi joko Jurvalan tai Taavetin päiväkotiin.

Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen tapahtuu 30. huhtikuuta mennessä. Iltapäivätoimintaa järjestetään 1.­­—2.luokan oppilaille Kangasvarren ja Taavetin kouluissa koulupäivien jälkeen.

OLLI-PEKKA HÄRMÄ
olli-pekka.harma@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Oletko aloittanut pyöräilykauden?

  • Ei. (55%, 39 ääntä)
  • Kyllä. (45%, 32 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 71

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä