0

Tunnetko sinä olevasi yksinäinen ystävänpäivähuuman keskellä?

Ystävänpäivän merkeissä lähetellään kortteja ja annetaan lahjoja. Kaukaisemmatkin ystävät muistavat toisiaan. Kaikilla ei kuitenkaan ole ystäviä ja moni voi tuntea itsensä yksinäiseksi niin arjessa kuin juhlapäivinäkin.

Mielenterveyden keskusliiton mukaan yksinäisyys on yleistä ja sitä voivat tuntea kaikenikäiset. Ihmisillä on tarve tuntea olevansa jollekin tärkeä.
Koetko sinä olevasi yksinäinen?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kommentoi aihetta tarkemmin.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Tunnetko itsesi yksinäiseksi?

 • Ei. (68%, 51 ääntä)
 • Kyllä. (32%, 24 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 75

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Tunnetko sinä olevasi yksinäinen ystävänpäivähuuman keskellä?

 • 14.2.2019 at 10:03
  Permalink

  Jouluhan on perinteisesti ollut sitä aikaa, jolloin mediassa surkutellaan ihmisten yksinäisyyttä. Kirjo tuntuu laajentuvan. Seuraavaksi lienee vuorossa huoli pääsiäis-, vappu- ja helatorstaiyksinäisyydestä.

 • 16.2.2019 at 08:13
  Permalink

  Ahkerana pyöräilijänä ihmettelen, että miksi pyöräteiltä ei aurata muutaman sentin lumikerrosta pois? Se kun tallautuu pyörätien pintaan, niin pinta on kuin ajelisi Lappeenrannan Linnoituksen mukalakivikadulla. Eikä varmaan ole kävelykään mukavaa sellaisella pyörätiellä? Ihmettelen asiaa, kun muuten Taavetissa on lumityöt tehty oikein hyvin.

 • 19.2.2019 at 11:22
  Permalink

  En välitä ystävänpäivästä, se on markkinoiden keksintöä, mutta kyllä, olen yksinäinen. Lapset ovat maailmalla ja leski olen. Hyvänpäiväntuttuja näkee, mutta ei se ole sama asia kuin edes yksi oikea ystävä. Eikä sellaisia aikuisiällä enää helposti mistään saa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pesetkö mattoja järvessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä