0

Ehdokkaan mielipide: Maahanmuuttotaustaisen mielipide

Olin viikonloppuna harrastajaporukan juhlissa ja näin siellä kaverini, jonka olen tuntenut 30 vuotta. Kaverini on maahanmuuttajataustainen, joskin asunut koko elämänsä Suomessa. Hän näyttää selkeästi ulkomaalaiselta vaikkakin hänellä on täysin suomalainen nimi.
Kaverini kanssa puhuttiin nykyisistä turvapaikanhakijoista ja siitä, mikä on heidän vaikutuksensa Suomessa. Tunnen hänet hyvin ja tiedän, että hän hoitaa työnsä kunnolla ja on ollut jatkuvasti työelämässä mukana.
Viime aikoina on tullut ongelma saada töitä. Hän lähettää työpaikkahakemuksia ja puhelimessa liki luvataan töitä, mutta kun hän menee paikan päälle niin kappas, ei töitä olekaan. Tämä on oikeasti todella iso vääryys, jota on vaikea korjata millään muulla kuin sillä, että turvapaikanhakijajärjestelmä laitetaan kuntoon.

Viime aikoina tapahtuneiden asioiden johdosta on ryhdytty karsastamaan jo täällä olevia maahanmuuttajataustaisia ihmisiä. Se on väärin. Viimeaikaisten tapahtumien takia suhtautuminen maahanmuuttajiin muuttuu alitajuntaisesti kielteiseksi.
Kaverille ihmettelinkin mistä johtuu se, etteivät kunnolliset turvapaikanhakijat laita näitä ongelmia aiheuttavia kuriin.
Kun käymme isoilla porukoilla esimerkiksi Ruotsissa harrasteautotapahtumissa, niin joskus on mukana niitä, jotka eivät osaa käyttäytyä. Alkavat Ruotsin puolella kailottaa hurreista, vasenkätisistä tai käyttävät yleisintä sanaa eli homo. Me muut olemme aina laittaneet nämä urpot kuriin.
Kaverini sanoi, että heitä on muutamasta sadasta vain muutama joka käyttäytyy huonosti. Turvapaikanhakijoista taas liian iso osa on niitä, jotka eivät halua käyttäytyä kunnolla. Se kunnollinen porukka on niin suuressa vähemmistössä, etteivät he uskalla maanmiehiensä väärään käytökseen puuttua.
Kaverini kertoi, ettei ole koskaan tullut mieleenkään äänestää perussuomalaisia, mutta nyt hän aikoo äänestää. Hän kertoi pitäneensä Halla-ahoakin täytenä rasistina, mutta luettuaan Halla-ahon kirjoituksia, hän on huomannut, ettei tämä mikään rasisti ole. Hänen mielestään Halla-aho kertoo asiat juuri miten ne ovat.

Tulimme siihen lopputulokseen, että kunnollisten maahanmuuttotaustaisten kannattaisi äänestää perussuomalaisia, koska he ajavat järjestelmää siihen suuntaan, että väärin perustein Suomeen tulleet ja rikoksia tekevät turvapaikanhakijat käännytettäisiin Suomesta. Ne, jotka pilaavat kunnollistenkin maahanmuuttajien maineen.

KRISTIAN SHEIKKI LAAKSO (ps.)
Kansanedustajaehdokas
Kouvola

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Aloitatko syksyllä uuden harrastuksen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä