0

Tie perille muuttui mutkaisemmaksi — LuFTilla on nyt reilu kuukausi aikaa hioa kuviot voittavaan kuntoon

Vielä tammikuussa näytti siltä, että voittamaton ja samalla ikäluokan hallitseva aluemestari LuFT etenee vääjäämättä tälläkin kaudella kohti salibandyn E1-juniorien finaaliturnausta eli alueloppuhuipentumaa.
Sittemmin tie perille on muuttunut mutkaisemmaksi. Jatkosarjan neljä tasapeliä ovat verottaneet pisteitä ja kauden ensimmäisen tappion luumäkeläiset kokivat tammikuun lopussa, kun lohkojohtaja, lappeenrantalainen PoNoVo keltamusta, osoittautui etevämmäksi.

Viime lauantaina siipirikkoinen LuFT törmäsi Haminassa kouvolalaiseen seinään, kun Susien punainen joukkue vei sarjapisteet 11—0-voitolla. Samalla Sudet nousi pisteellä LuFTin ohi ja tarrasi ainakin hetkellisesti kiinni toisesta aluefinaalipaikasta.
Kun kaksi ottelua on jäljellä, PoNoVo keltamustan jatkopaikka on varma. Toisesta paikasta käyvät kovaa kilpailua Sudet SB punainen ja LuFT. Sudet on lohkon kakkosena 19 pisteellä ja LuFT kolmantena 18 pojolla.
Lauantain toisessa pelissä LuFT voitti SBS Haminan 11—4.

Sunnuntaina 17. maaliskuuta Lappeenrannan Sammonlahdessa pelattavassa lohkovaiheen viimeisessä sarjaturnauksessa LuFTin eduksi voidaan laskea se, että Sudet kohtaa PoNoVon ja luumäkeläisten vastustajat ovat ainakin sarjataulukon perusteella helpompia. Tosin Susien toinen vastus on lohkojumbo SBS Hamina.
Alueloppuhuipentumaan päästäkseen LuFTilla on oltava viimeisen turnauksen jälkeen vähintään yksi sarjapiste Susia enemmän, sillä tasapisteissä Sudet menee edelle keskinäisten pelien perusteella. Mikäli Sudet häviää toisen otteluistaan ja voittaa toisen, on LuFTin voitettava molemmat pelinsä.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Aloitatko syksyllä uuden harrastuksen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä