0

Viikon verkkokysely: Katseletko ohjelmia tai kuunteletko musiikkia suoratoistopalveluiden kautta?

Perinteisten televisio- ja radiokanavien rinnalla on tarjolla lukemattomia kotimaisia ja ulkomaisia suoratoistopalveluita, joista voi valita itselleen mielestä nähtävää ja kuultavaa. Esimerkkejä maksuttomista suoratoistopalveluista ovat Yle Areena, Katsomo ja Ruutu. Maksullisista palveluista esimerkkejä ovat vaikkapa Viaplay, C more, Netflix ja HBO Nordic. Musiikkipuolella yksi suosituimpia suoratoistopalveluita on Spotify.

Etelä-Karjalan Heili-verkkokirjastot liittyivät hiljattain elokuvapalvelu Viddlaan, mikä mahdollistaa elokuvien lainaamisen myös kirjastokortilla.

Kuulutko sinä suoratoistopalveluiden käyttäjäkuntaan, vai riittääkö sinulle television ja radion normaali kanavatarjonta? Vastaa viikon kysymykseen ja kerro myös mielipiteesi aiheesta.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Käytätkö suoratoistopalveluita?

 • Ei. (57%, 35 ääntä)
 • Kyllä. (43%, 26 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 61

Loading ... Loading ...

5 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Katseletko ohjelmia tai kuunteletko musiikkia suoratoistopalveluiden kautta?

 • 23.1.2019 at 21:17
  Permalink

  Viaplay on ja sitä tulee läppäristä tihrusteltua.

 • 28.1.2019 at 08:28
  Permalink

  Kyllä käytän. Koko ajan enemmän. Netflix, C More, Yle Areena, mitä näitä nyt on. DVD-elokuvien katselu on jäänyt vähemmälle ja esimerkiksi sarjojen seuraaminen perinteiseen tapaan kerran viikossa tutuilta kanavilta tuntuu kovin vanhanaikaiselta.

 • 28.1.2019 at 08:29
  Permalink

  Mietin, että vastaanko kyllä vai ei ja valitsin sitten kyllä. Olen kokeillut läpi monta palvelua, kun niissä lähes kaikissa on ensimmäisen kuukauden ilmainen kokeilujakso. En kuitenkaan ole kuukauden jälkeen jäänyt tilaamaan niistä yhtäkään. Alkuinnostus on ollut kova ja pari sarjaa plus muutaman kymmentä elokuvaa on tullut katsottua, mutta sitten on iskenyt kyllästyminen ja pihiys. Kymppi tai reilu kuussa ei paljon tunnu, mutta onhan se jo satanen tai yli vuodessa.

 • 29.1.2019 at 15:06
  Permalink

  Yksi sana: Spotify. Kaikkihan sitä käyttää, vai? No kaikki nuoret ainakin omassa kaveripiirissä.

 • 30.1.2019 at 10:04
  Permalink

  Telkkari riittää hyvin, sieltähän tulee tavaraa tuutin täydeltä aamusta iltaan. Huviverosta tehtiin pakko, niin kyllä nyt katson sen edestä enkä lisäpalveluista enää maksa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aloitatko syksyllä uuden harrastuksen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä