0

Riitta Kulju otti haltuunsa Eläkeliiton nuijan — yhdistys on kehittänyt alkaneelle vuodelle uusia toimintamuotoja

Eläkeliiton Luumäen yhdistys aloitti vuoden uuden puheenjohtajan avauksella. Väistyvä puheenjohtaja Margit Nikkilä luovutti puheenjohtajan nuijan Riitta Kuljulle, joka luotsaa nyt yhdistystä.

Jäsenmäärältään Karjalan piirin toiseksi suurin yhdistys jatkaa entistä toiminnallisemmin. Entisten ryhmien lisäksi seuratalo Joukolassa kokoontuvat maanantaisin vuoroviikkoina taidepiiri ja alkeisenglannin keskustelukerho. Boccia-kerho ja senioritanssiryhmä Vireät jatkavat toimintaansa. Ryhmiin toivotaan uusia osanottajia.

Joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina pidetään yhteislaulutunti, jota johtaa Seppo Puranen. Muina viikkoina on vaihtuvia ohjelmia, muun muassa esitelmiä ja luentoja elämän eri aloilta.

Uutena toimintana Jurvalassa on aloittanut Juttutupa-kerho, joka kokoontuu joka toinen keskiviikko. Kerhoa vetävät Arja Pesari ja Pirkko Nihtilä.

Kuntosalivuorot jatkuvat tiistaisin Taavetti-hallissa ja Kangasvarren koululla. Yhdistyksen toimintaan sisältyy myös paljon matkailua ja muuta toimintaa.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Lomailetko Suomessa vai ulkomailla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä