0

Viikon verkkokysely: Teetkö mielelläsi lumitöitä vai ovatko kinokset sinulle koettelemus?

Tammikuu on lähtenyt alulle runsailla lumisateilla ja lunta on kertynyt niin pihoille kuin teillekin. Toisille lumitöiden tekeminen on mieleinen tapa kohentaa kuntoaan, kun taas toiset pitävät lumitöiden tekoa ylimääräisenä rasitteena. Miten sinä suhtaudut asiaan?

Vastaa viikon verkkokyselyyn ja kerro ajatuksiasi aiheesta. Teetkö lumityöt itse vai pestaatko kenties jonkun toisen huolehtimaan niistä? Pysyvätkö lumilapio ja kola käsissäsi vai onko sinulla apunasi järeämpiä apuvälineitä?

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Nautitko lumitöiden tekemisestä?

 • Kyllä. (62%, 45 ääntä)
 • Ei. (38%, 28 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 73

Loading ... Loading ...

5 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Teetkö mielelläsi lumitöitä vai ovatko kinokset sinulle koettelemus?

 • 9.1.2019 at 14:17
  Permalink

  Hyvää hyötyliikuntaa, ei tarvitse enää lenkille lähteä lumitöiden jälkeen.

 • 10.1.2019 at 14:52
  Permalink

  Rakastin ennen lumitöitä, raikas ihana talvisää ja hyötyliikuntaa parhaasta päästä! Harmiksekseni en voi sairauksieni takia enää niitä tehdä, onneksi kuitenkin sain nauttia niistä iloista edes aikoinaan.

 • 13.1.2019 at 05:55
  Permalink

  Lapioinnista en niin välitä, mutta traktorilla linkoaminen on rentoa hommaa ja toisten auttamisesta tulee hyvä mieli.

 • 13.1.2019 at 19:06
  Permalink

  Kymppimiikan arvoista ulkoliikuntaa. Se miinuskin poistuisi, jos katuja putsaavat traktorikuskit ystävällisesti huomioisivat pihaliittymät ja hetkeksi sulkisivat sen syöksytorven, ettei märkä ja painava lumisohjo pilaisi hienon luomistyön tuloksia.

 • 15.1.2019 at 17:21
  Permalink

  Suomen talvi on raskasta aikaa, sillä toisin kuin muut, en pidä lumitöistä. Inhoan niitä. On ihan älytöntä herätä kukonlaulun aikaan avamaan kulkureittiä postilaatikolle ja kaivaa autoa kinosten keskeltä. Kun sitten tulet töistä kotiin, aura-auto on jättänyt kivikovan penkan pihaanajotielle ja siitä sitten lapiohommiin, että pääset omalle pihallesi. Ja tätä sitten päivästä toiseen ties miten monta kuukautta vielä. Olisinpa jo eläkkeellä, niin lähtisin talveksi lämpimään.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Lomailetko Suomessa vai ulkomailla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä