0

Henkilöauto väisti uhkaavan ohituskolarin ohjaamalla lumipenkkaan Kuutostiellä — Luumäen palokunnalla on ollut liikenteessä useita tehtäviä

Henkilöauton kuljettaja joutui ohjaamaan autonsa ulos tieltä lumipenkkaan estääkseen uhkaavan kolarin, kun toista autoa ohittanut auto lähestyi samaa kaistaa. Ulosajo tapahtui eilen sunnuntaina 6. tammikuuta puolen päivän aikaan Kuutostiellä niin sanotulla Pajarin suoralla.

Paikalla tilannetta kävivät selvittämässä Kaipiaisten VPK:n yksikkö ja raivausauto Luumäen paloasemalta. Autossa olleet neljä henkilöä pääsivät jatkamaan matkaansa, kun auto oli työnnetty takaisin tielle.

Viime viikon torstaina ennen kahta yöllä ulkomaalainen pienoislinja-auto ajautui liukkaalla tiellä perä edellä tien reunakaiteen päälle. Tapahtumapaikka oli valtatie 26:lla Haminan Lankilan kylän lähellä. Paikalle hälytettiin Luumäen palokunnan raivausyksikkö. Palokunta avusti auton pois kaiteen päältä, minkä autossa olleet kahdeksan henkilöä pääsivät jatkamaan matkaansa.

Viime viikon perjantaina palokunnan Jurvalan ja Luumäen yksiköt hälytettiin liikenneonnettomuuteen Kuutostien nelikaistaosuudelle. Mitään liikenneonnettomuutta ei kuitenkaan löydetty.

— Ilmeisesti henkilöauto oli vain pyörähtänyt kuutostien keskikaiteeseen, mutta päässyt jatkamaan matkaa, Luumäen palomestari Lasse Vallentin kertoo.

LUUMÄEN LEHTI
toimitus@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Lomailetko Suomessa vai ulkomailla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä