0

LuPon E1-joukkue tuuletti turnausvoittoa — loppuottelussa kaatui voittomaalikilpailun jälkeen Hämeenlinnan HPK

LuPon E1-joukkue voitti viime lauantaina 29. joulukuuta Hyvinkäällä pelatun jääkiekkojuniorien K-Supermarket Vieremä -turnauksen A-sarjan.
Loppuottelu Hämeenlinnan HPK:ta vastaan oli tasainen ja erittäin jännittävä. Finaali kääntyi luumäkeläisten eduksi maalein 2—3 vasta voittomaalikilpailussa, jossa ratkaisevan osuman iski Santeri Lantta.
Varsinainen peliaika päättyi tasan 2—2. LuPon ensimmäisen maalin teki alivoimalla Anton Inna ja tasoituksen vain 22 sekuntia ennen päätössummeria Vili Viskari.

LuPo selvisi finaalin alkusarjan kakkostilalta. Alkusarjassa luumäkeläiset voittivat kotijoukkue Hyvinkään Jää-Ahmat 4—6, raisiolaisen RNK:n 5—0 ja Itä-Helsingin Kiekon (IHK) 5—8.
Lohkon voittaneelle HPK:lle LuPo hävisi alkusarjassa 2—4, mutta sai siis finaalissa maukkaan revanssin hämeenlinnalaisista.
– LuPon valmennuksen ja joukkueenjohtajan kasvoilta paistoi tyytyväisyys finaalin jälkeen. Viisi peliä yhden päivän aikana oli kova suoritus joukkueelta ja henkisesti kova suoritus oli nousta finaalissa kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta voittolaukauksilla voittoon. Joukkueen kaikki pelaajat pääsivät pisteille turnauksessa ja onnistumisia tuli myös pelin muilla osa-alueilla, turnausraportissa iloitaan.
LuPon tehokkaimmat kenttäpelaajat turnauksen viidessä ottelussa olivat Vili Viskari (7+1), Nico Hellsten (3+4), Jimi Siitonen (3+3) ja Anton Inna (2+4).

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pesetkö mattoja järvessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä