0

Pelastuslaitoksen vuodenvaihde oli rauhallinen — Kaakkois-Suomen poliisilla piti kiirettä

Uudenvuoden juhlinta sujui Etelä-Karjalassa pelastuslaitoksen tehtävillä mitattuna varsin rauhallisesti. Pelastuslaitos tiedotti tiistaiaamuna, ettei sen tietoon tullut maakunnasta yhtään rakettien aiheuttamaa onnettomuutta eikä tulipaloa.
Kaakkois-Suomen poliisille uudenvuodenyö oli sen sijaan työntäyteinen.
— Poliisilaitos oli varautunut yöhön ylimääräisillä partioilla ja yön aikana tehtäviä oli melkein kaksi kertaa enemmän kuin normaalina viikonloppuyönä, Kaakkois-Suomen poliisista kerrottiin tiistaiaamuna.
Päihteet liittyivät poliisin mukaan pääosin tehtäviin tavalla tai toisella. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen alueella kirjattiin 65 häiriötehtävää, joista osassa kyse oli ilotulitteiden ampumisesta holtittomasti. Ilotulitteita ammuttiin poliisin mukaan muun muassa asuntoja ja ihmisiä kohti.
Kaakkois-Suomen poliisilla oli uudenvuodenyönä häiriötehtävien lisäksi muun muassa 30 kotihälytystehtävää, 20 pahoinpitelytehtävää ja 19 kertaa virkavalta tarvittiin paikalle päihtyneiden edesottamusten takia. Liikenteestä poliisille kirjattiin 32 tehtävää, muun muassa ulosajoja ja rattijuopumuksia.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@luumaenlehti.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pesetkö mattoja järvessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä