0

Osa verkkojutuista näkyy jatkossa vain tilaajille — Luumäen Lehden verkkotarjonta laajenee, osan jutuista voi lukea edelleen maksutta

Osa Luumäen Lehden verkkosivujen jutuista on tulevaisuudessa ainoastaan tilaajien luettavissa.

Ensi viikosta lähtien maksullisten juttujen lukemiseen tarvitaan digitunnukset. Ne kuuluvat nykyisin jokaiseen lehtitilaukseen.

Uudistuksen tarkoituksena on laajentaa juttuvalikoimaa Luumäen Lehden verkkosivuilla. Tätä ennen suurin osa sisällöstä on ollut luettavissa vain paperi- tai näköislehdestä.

Maksullisiin verkkosisältöihin pääsee käsiksi kirjautumalla sisään omilla digitunnuksilla. Tunnukset ovat kuuluneet kaikkiin printtitilauksiin lokakuusta lähtien.

Kaikki verkkosivuilla olevat jutut eivät kuitenkaan muutu maksullisiksi. Osa jutuista on tulevaisuudessakin luettavissa maksutta ja ilman tilausta.

Luumäen Lehden ykköstuote, eli paperilehti ilmestyy jatkossakin kerran viikossa torstaisin.

Tilaajien kannalta uutta on se, että moni torstain lehdessä ilmestyvistä jutuista on luettavissa etukäteen lehden verkkosivuilta tai sovelluksesta.

Maksullisten verkkosisältöjen lukemista varten tilaajien on luotava itselleen digitunnukset. Niiden luonti onnistuu osoitteessa www.luumaenlehti.fi/asiakastili.

Juttuja voi lukea verkossa myös uudella kännykkä- ja tablettisovelluksella. Se löytyy oman laitteen sovelluskaupasta hakusanalla Luumäen Lehti.

Mikä muuttuu?
Maanantaista 10.12. alkaen osa Luumäen Lehden verkkojutuista on luettavissa vain digitunnuksilla.
Tunnukset kuuluvat kaikille Luumäen Lehden tilaajille. Ne voi luoda osoitteessa www.luumaenlehti.fi/asiakastili.
Tilaajat voivat lukea yhä suuremman osan lehdestä suoraan verkkosivuilta ennen torstaita ja paperilehden ilmestymistä.
Osa verkkosivujen jutuista on tulevaisuudessakin luettavissa maksutta ja ilman tilausta.
Paikallisia uutisia tarjoillaan jatkossa yhä enemmän verkossa. Painettu lehti ilmestyy edelleen normaalisti.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Käytätkö pankin kassapalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä