0

Viikon verkkokysely: Osallistutko joulun alla Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin?

Kauneimmat joululaulut -tilaisuudet kokoavat suomalaiset yhteen jo 46. kerran laulamaan yhdessä jouluisia lauluja. Laulu raikuu ensimmäisestä adventista alkaen aina loppiaiseen asti.

Jolulaulutapahtumien taustalla on Suomen lähetysseura ja tänä vuonna laulutilaisuuksissa kannetaan kolehti kehitysmaiden lasten hyväksi. Kauneimpien joululaulujen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.

Luumäellä joululaulutilaisuudet järjestetään kahdesti joulun alla.Joulutunnelmaa viritellään ensi kerran Viuhkolan vanhalla koululla ensi sunnuntaina 9. joulukuuta kello 13.30. Luumäen kirkossa Kauneimmat joululaulut soivat sunnuntaina 16. joulukuuta kello 18.

Laulatko sinä Kauneimpia joululauluja? Kuuluuko tapahtuma osana jouluvalmisteluihisi? Onko musiikki osa joulutunnelmasi luomista? Vastaa viikon kysymykseen ja kerro ajatuksiasi.

Laulatko Kauneimpia joululauluja?

 • Kyllä. (53%, 45 ääntä)
 • Ei. (47%, 40 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 85

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Osallistutko joulun alla Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin?

 • 5.12.2018 at 09:12
  Permalink

  Tämä äänestys ei varmasti kaikki tavoita ja kaikki tähän eivät vastaa. Olen silti sitä mieltä, että Kauneimmat joululaulut kuuluu jouluun joka kaupungissa. Olemme menossa tänäkin jouluna mieheni kanssa Luumäen kirkkoon. Aiemmin kävimme Tampereella. Ja Kouvolaan emme viitsisi lähteä.

 • 5.12.2018 at 16:41
  Permalink

  Ehdottomasti osallistun. Oma laulutaitoni ei riitä laulamaan. Mutta kuuntelen mielelläni muita.

 • 10.12.2018 at 09:37
  Permalink

  En, on tärkeämpääkin tekemistä.

 • 10.12.2018 at 09:40
  Permalink

  Vuosittain olen käynyt, jos vain suinkin mahdollista. Laulaa en järin hyvin osaa, mutta on oikein mukavaa käydä vain kuuntelemassa kauniita lauluja. Tunnelma on aina oikein rauhallinen ja jouluisa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pesetkö mattoja järvessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä