0

Taavetin koulu lähti mukaan kehittämään koululaisten lukutaitoa — keväälle on luvassa julkkisvierailu

Taavetin koulussa panostetetaan koululaisten lukutaidon kehittämiseen. Koulu on mukana valtakunnallisessa Lukuliike koulussa -kampanjassa, jossa koulut haastetaan lukemaan ääneen. Koulussa on lisäksi vieraillut syyslukukaudella Mannerheimin lastensuojeluliiton (MLL) Luumäen yhdistyksen lukumummoja lukemassa koululaisille ääneen.

Kampanjan kautta Taavetin koululle on luvassa lukulähettiläänä toimiva julkisuuden henkilö. Koulu tuli valituksi noin 800 hakijan joukosta niiden 40 koulun joukkoon, jotka saavat vieraakseen televisiosta tutun näyttelijän, festarilavojen tähden, tubettajan tai vaikkapa eturivin lasten- ja nuortenkirjailijan.

Kouluilla järjestettävissä työpajoissa kirjoittamiseen innostavat sanataiteen ammattilaiset, jotka löytävät kirjoittamiseen yllättäviä ja uusia ulottuvuuksia.

Lukuliike-koulukampanja tarjoaa koululaisten lukemisen tueksi runsaasti sisältöjä, muun muassa tehtäväkokonaisuuksia.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Äänestätkö europarlamenttivaaleissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä