0

Joko sinä valmistaudut jouluaikaan — oletko hankkinut lahjoja tai koristanut kotia?

Lähestyvä joulu näyttäytyy monin tavoin ihmisten arjessa. Kauppojen hyllyt pursuavat jouluista tavaraa ja kauppiaat houkuttavat asiakkaita jouluostoksille. Järjestöt pitävät joulunaikaan liittyviä kursseja ja myyjäisiä. Joku leipoo pakastimeen joulutarjottavaa, toinen paketoi jo lahjoja ja ensimmäiset kinkkumaistiaisetkin on kenties jo pidetty.

Oletko sinä jo aloittanut joulun valmistelut? Mitä jouluvalmisteluihisi sisältyy? Pakenetko mieluummin joulua mahdollisimman kauas? Vastaa viikon kysymykseen ja jätä kommenttisi.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Luumäen Lehden ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Oletko jo aloittanut joulun valmistelut?

 • Ei. (51%, 37 ääntä)
 • Kyllä. (49%, 35 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 72

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Joko sinä valmistaudut jouluaikaan — oletko hankkinut lahjoja tai koristanut kotia?

 • 29.11.2018 at 09:29
  Permalink

  Yks harjoittelukinkku on syöty, kohta pitää ostaa pikkujoulukinkku ja sitte vielä oikei joulukinkku…

 • 1.12.2018 at 10:22
  Permalink

  Vuoden ihanimmasta ajasta pitää naaaattia pitkään. Joululaulut alkavat soimaan päässä alkusyksystä….siitä alkaa joulunodotus. Jouluisia valoja ulos, joulutranssi ovessa, tonttuja jo ilmestynyt eri huoneisiin, jouluverhot ikkunaan laitettu sekä pöytäliinoja lisäillään ennen itsenäisyyspäivää. Joulupussilakanat laitettu eilen, joulumatot vasta itsenäisyyspäiväksi. Muutama lahjakin hankittu, mutta loput vasta viikkoa ennen jotta pääsee kauppoihin nauttimaan joulumusiikista siinä pienessä paniikissa, josta nautin.

 • 2.12.2018 at 16:41
  Permalink

  Lahjoja olen tehnyt juhannuksesta asti. Kaikki eivät ole vielä valmiita. Kortit tein lokakuussa. Adventiksi laitoin liinoja ja muita joulutekstiilejä. Kynttelikkö on ollut ikkunalla muutaman päivän.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö pankin kassapalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä