0

Viikon verkkokysely: Kuuluvatko hirvipeijaiset syysohjelmaasi – oletko jo ollut peijaisissa?

Hirvenmetsästyskausi on jo hyvässä vauhdissa ja monet seurueet ovat saaneet kiitettävästi saalista. Hirvipeijaisia on vietetty useammassa seurassa ja joillakin ne ovat vielä edessä päin. Munteen Metsästysseura yhdistää omat peijaisensa ensi lauantaina vietettäviin 60-vuotisjuhliinsa.

Oletko sinä ollut mukana hirvipeijaisissa? Jos et ole vielä ollut, kuuluvatko peijaiset tulevaan syystalven ohjelmaasi? Vastaa viikon verkkokysymykseen ja kommentoi aihetta.

Oletko ollut mukana hirvipeijaisissa?

 • Kyllä. (51%, 43 ääntä)
 • Ei. (49%, 41 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 84

Loading ... Loading ...

5 kommenttia aiheesta “Viikon verkkokysely: Kuuluvatko hirvipeijaiset syysohjelmaasi – oletko jo ollut peijaisissa?

 • 22.11.2018 at 10:12
  Permalink

  Harmi kun ihmiset eivät enää käy peijaisissa. Moni seura onkin siirtynyt päivällä tarjottavaan keittoon kun peijaisissa ei ole käynyt tarpeeksi väkeä. Miksi näin?

 • 23.11.2018 at 16:52
  Permalink

  Maattomana ei peijaisiiin pääse eikä metsästysseuroihin edes haluta ”vieraita” mukaan.

 • 24.11.2018 at 13:26
  Permalink

  Jokaisessa lehti-ilmoituksessa on sama liturgia. Tervetulleita ovat maanomistajat, naapuriseurojen edustajat ja kyläläiset. Hyvin sisäänlämpiävää touhua tuntuu olevan hirvenlihan virallinen syöminen.

 • 24.11.2018 at 20:44
  Permalink

  Muutaman kerran käynyt Savitaipaleella Pohjapään erän ja kerran Luumäen Munteella. Hyvät oli sapuskat ja tunnelma molemmissa paikoissa.

 • 26.11.2018 at 08:42
  Permalink

  Peijaiset on yksi tapa pitää maaseutua elävänä ja piristää ihmisten arkea. Voisiko ajatella, että jos lihaa on reilusti, niin mukaan kutsuttaisiin pääsymaksua vastaan nekin, jotka eivät kuulu sisäpiiriin, siis metsästäjiin tai maanomistajiin? Niillä tuloilla taas voisi kehittää jotain uutta kivaa. Olen ollut peijaisissa joskus lapsena, kun suvulla vielä oli maita, mutta olisi hauska osallistua nyt kypsällä iälläkin. Kuulema maistuvaa ruokaa ja mukavaa ilonpitoa. Terveisin maaton, vaan ei rahaton.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Äänestätkö europarlamenttivaaleissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä