0

Ovatko pyöräilyn teemareitit jo sinulle tuttuja?

Etelä-Karjalan liitto lanseerasi alkukesästä maakuntaan kaikkiaan 15 pyöräilyreittiä, joista peräti neljä yltää Luumäelle asti. Reitit on nimetty niiden varrella sijaitsevien kohteiden mukaan: tarjolla on Salpalinja ja spektroliitti -reitti, linnoituskierros, makumatka ja Länsi-Saimaan kierros.

Pyöräilyreittien pituudet vaihtelevat yhden päivän lenkistä neljän päivän kierrokseen ja toki reittejä voi halutessaan yhdistellä vielä keskenään.

Oletko sinä jo tutustunut uusiin reitteihin ja käynyt kokeilemassa niitä? Houkuttaako ajatus ympäristöön tutustumisesta polkupyörän selästä käsin? Vastaa viikon kysymykseen ja kerro ajatuksiasi pyöräilyharrastuksesta ja uusista reiteistä.

Lue lisää uusista, Luumäelle ulottuvista pyöräilyreiteistä 9. elokuuta Luumäen Lehdestä.

Oletko pyöräillyt teemareiteillä?

 • Ei. (94%, 63 ääntä)
 • Kyllä. (6%, 4 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 67

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Ovatko pyöräilyn teemareitit jo sinulle tuttuja?

 • 13.8.2018 at 10:48
  Permalink

  Saarentien reitti Lemille on oikeasti hieno ja Itsenäisyydentien kohteissa olen käynyt fillarilla, en tosin sen pidemmällä. Nämä teemareitit varmaan toimivat parhaiten matkailijoille, osaavathan paikalliset itsekin kartalta katsoa, mihin tahtovat pyörällään polkaista.

 • 14.8.2018 at 17:47
  Permalink

  Miksi lähtisin polkupyörän kanssa nielemään hiekkaa yhtään millekään reitille, kun ne voi ajella mukavasti ilmastoidussa autossakin? Eipä tuolla matkan varrella paljon mitään katsottavaakaan ole. Tai no, ehkä joku järvimaisema on ihan kiva, mutta näkee ne auton ikkunastakin.

 • 15.8.2018 at 08:27
  Permalink

  Pyöräilen mielelläni, mutta nuo valmiiksi tehdyt reitit ovat aivan liian pitkiä tavalliselle töissä käyvälle ihmiselle, niihinhän pitäisi varata päivä tai joihinkin melkein viikko. Kesälomalla en sentään kokonaista viikkoa tahdo pyörällä sotkea, niin mielenkiintoista siellä matkalla ei sentään ole. Mutta luulen, että tuo voi houkutella jokusen pyöräretkeläisen muualta Suomesta ja varmaan ihan ulkomailtakin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö pankin kassapalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä