Taavettiin rakennetaan uusia pyöräteitä — työt alkavat ensi tiistaina

Tietyöt sävyttävät Taavetin kesää, kun Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus rakennuttaa uutta pyörätietä Linnalantielle ja Marttilantielle.
Pyörätien saneerauksen yhteydessä alueen kuivatusta parannetaan rakentamalla alueelle hulevesiviemäriverkostoa. Työn toteuttajaksi on valittu urakkakilpailutuksen perusteella Destia Oy.
Urakka alkaa pyörätien ja hulevesiviemärien rakentamisella Marttilantiellä Linnalantien ja Pajatien välillä sekä Sepänkujalla uuden liittymän rakentamisella Teboilin huoltoasemalle.
— Työt alkavat tiistaina 10. heinäkuuta, kertoo Destian työpäällikkö Petteri Multanen.

Heinäkuun lopussa työt aloitetaan Linnalantiellä pyörätien ja hulevesiviemärin rakentamisella välillä Patteritie — Marttilantie. Uusi pyörätie sijoittuu Linnalantien torin puoleiselle reunalle.
Samaan aikaan alueella työskentelee sähkö- ja teleoperaattorien urakoitsijoita purkamassa ja siirtämässä verkostoaan uuden pyörätien edestä.
Työt jatkuvat pitkälle syksyyn. Viimeisessä vaiheessa kohteessa tullaan tekemään reunakivien asennuksia, kiveystöitä, asfaltointia sekä puiden istutuksia.
Alueen asukkaita ja mainituilla tieosuuksilla liikkujia kehotetaan varovaisuuteen tietyömaa-alueella. Ohikulkijoita pyydetään huomioimaan työmaan kaivannot sekä alueella työskentelevät raskaat maansiirtoajoneuvot ja -koneet.

Aiemmin aiheesta: Linnalantien katuremontti käynnistyy kesällä (8.5.2018)

4 kommenttia aiheesta “Taavettiin rakennetaan uusia pyöräteitä — työt alkavat ensi tiistaina

 • 9.7.2018 at 14:35
  Permalink

  Onhan se hienoa, kun kohta on Linnalantien molemmin puolin pyörätiet. Lienee joku lautakunta käynyt ottamassa mallia Koulutieltä, missä myös voi kävellä ja pyöräillä molemmin puolin tietä. No se ero siinä nyt on, että Koulutiellä joutuu samasta tilasta kilpailemaan tukkirekkojen, linja- ja kuorma-autojen ja kaikkien mahdollisten menopelien kanssa.
  Eli kun Koulutielle ei saada sitä ensimmäistäkään pyörätietä, niin tehdäänkin Linnalantielle kaksi! Sehän on melkein sama asia.

 • 10.7.2018 at 11:12
  Permalink

  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eli suunnitelmapiirustukset kaiken kansan nähtäville esimerkiksi Luumäen lehteen ja/tai kunnan nettisivuille!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Äänestätkö henkilöä vai puoluetta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä