Kunta käynnistää kesäksi kulttuuribussin

Luumäen matkailukohteisiin pääsee tänä kesänä tutustumaan uusilla kulttuuribussireiteillä. Kolmea linjaa ajetaan ensi keskiviikosta 11. kesäkuuta lähtien 10. elokuuta saakka.
Bussilinjat ovat maksullisia. Alle seitsemänvuotiaat pääsevät kyytiin ilmaiseksi. Linjoja liikennöi Tilausliikenne E. Rantanen Oy.
Ukko-Pekka-linja kulkee keskiviikkoisin ja lauantaisin Lappeenrannasta Kotkaniemen kautta Taavettiin ja samaa reittiä takaisin.
Perjantaisin Ukko-Pekka-linja jatkaa myös Kouvolan kauppakeskus Veturiin ja edelleen takaisin Lappeenrantaan Luumäen kautta.
Tiistaisin ja torstaisin liikennöi Itsenäisyydentien linja, joka pysähtyy nimensä mukaisesti Itsenäisyydentien seitsemässä kohteessa ja infopisteissä. Linja toimii hop on, hop off -periaatteella eli bussin kyytiin voi nousta yhdellä lipulla saman päivän aikana niin monta kertaa kuin haluaa.

3 kommenttia aiheesta “Kunta käynnistää kesäksi kulttuuribussin

 • 12.6.2018 at 23:27
  Permalink

  Hyvä kun kunta jaksaa ideoida Kotkaniemen asiaa – toivottavasti ihmiset löytävät bussivuorot, kun Pirkanmaan ELY-keskus ei ymmärrä Svinhufvudin metkitystä koko Suomelle eikä anna viitoitusta uudelle nelikaistaiselle Kuutostielle!

 • 13.6.2018 at 08:12
  Permalink

  On se hyvä että kulttuuribussi kulkee, mutta pitäisi panostaa myös ympärivuotiseen julkiseen liikenteeseen se ei valitettavasti tunnu kiinnostavan kunnanpäättäjiä.

 • 13.6.2018 at 09:04
  Permalink

  Loistava idea. Nyt vain nopeasti aikataulutiedot jakeluun, ettei idea kaadu siihen ettei aikataulut ole tiedossa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö suoratoistopalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä