Ovaskan veljekset hankkivat kastikaskaupoilla karkkirahaa

Veljekset Jani, 4, ja Tuukka Ovaska, 8, keksivät oivan tavan kerätä karkkirahaa. Kotitarvekanalan takana kanatarhassa elää kuivanakin kesänä runsas matoyhdyskunta. Työteliäät veljekset päättivät ryhtyä kauppiaiksi ja kaivaa matosia onkimisintoisten iloksi vaivaiseen kymmenen sentin kappalehintaan.

Ensimmäiset tilaukset oli vielä helppo toteuttaa, kun kanat majailivat vielä lainsäädännön puitteissa sisätiloissa. Poikia heidän yritteliäisyydessään tukenut äiti Jenni Ovaska naurahtaa, että hän joutunee vahtaamaan poikien madonkaivuuta koiran kanssa, kun kanat on päästetty tarhaansa.

– Muuten ne kyllä katoavat nopeasti parempiin suihin.

Lue lisää veljesten matobisneksestä 7. kesäkuuta ilmestyneestä Luumäen Lehdestä.

Kommentteja aiheesta “Ovaskan veljekset hankkivat kastikaskaupoilla karkkirahaa

  • 13.6.2018 at 07:35
    Permalink

    Mistä nämä matokauppiaat tavoittaa? Tarvitsen heti 100 matoa, kesälomaa varten 🙂

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö suoratoistopalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä