Kunnan puhelinvaihde vaikenee kesäkuun alussa

Luumäen kunta ottaa suorat puhelinnumerot käyttöön kesäkuun alusta alkaen.
Samassa yhteydessä kunnan puhelinvaihde poistuu käytöstä. Tämän jälkeen kunnan työntekijöille soitettaessa käytössä ovat ainoastaan heidän suorat puhelinnumeronsa. Numerot löytyvät kunnan verkkosivuilta.
Tänään perjantaina 11. toukokuuta Luumäen kunnantalo on suljettuna.

Kommentteja aiheesta “Kunnan puhelinvaihde vaikenee kesäkuun alussa

  • 15.5.2018 at 09:07
    Permalink

    Kunnan puhelinvaihde vaikenee. Säästetäänkö väärässä paikassa? Kuinka ikäihmiset tai muusta syystä nettiä käyttämättömät saavat numeron? Kuinka paljon työntekijöille tulee virhepuheluja, kun soittaja ei tiedä työntekijöiden vastuualueita? Markkinataloudessa pitää saada yritys näkyville. Mihin suuntaan ollaan menossa, kun Taavetti on riista-aidan takana, Puukylä palaneiden teollisuusrakennusten näyttämö ja Jurvala sivutien varrella? Seuraavaksi numerotiedusteluun vastataan: Luumäen kunta – numeroa ei löydy.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö suoratoistopalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä