Kuuluuko ulkona valmistettu ruoka kesääsi – joko olet aloittanut grillikauden?

Grilliruoka ja kesä kulkevat käsi kädessä. Joillekin grillikausi merkitsee muutamaa makkaranpaistokertaa, toiset taas käytännössä valmistavat kaikki ateriansa grillissä läpi koko kesäkauden.

Joko sinun grillikautesi on pyörähtänyt käyntiin? Kerro myös, miten usein lämmität grillin ja mitä siinä mieluiten valmistat.

Oletko aloittanut grillikauden?

  • Kyllä. (67%, 68 ääntä)
  • Ei. (33%, 33 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 101

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Kuuluuko ulkona valmistettu ruoka kesääsi – joko olet aloittanut grillikauden?

  • 14.5.2018 at 08:21
    Permalink

    Näkihän sen lauantaina kaupan kylmäaltaalla, mitä grilleissä kärisee. Grillimakkarat tekevät kauppansa niin hyvin, että jäljellä on iltapäivän tunneilla vain rippeet. Jotain inkivääri-valkosipulilaatua olin vähällä napata, onneksi huomasin ajoissa vaihtaa tavalliseen jauhomakkaraan. Hyvin grillautui ja herkulta maistui runsaalla sinapilla kuorrutettuna. Oli kesän ensimmäinen, mutta tästä se lähtee.

  • 15.5.2018 at 08:41
    Permalink

    Äitienpäiväksi meillä kaivettiin grilli esiin ja valmistettiin koko lounas grillissä kymmenelle hengelle. Kyllä oli talvitauon jälkeen hyvää. Kausi jatkuukin sitten lumien tuloon asti, kun on kerran alkuun päästy.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kärsitkö kaamosväsymyksestä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä