Miten reagoit tienvarsien roskaamiseen?

Lumien sulettua paljastuvat tienpientareet, joille on talven mittaan kertynyt jos jonkinlaista jätettä pulloista, muoveista ja käärepapereista tupakantumppeihin, jopa vaatekappaleisiin ja huonekaluihin. Luumäeltä löytyi hiljattain kokonainen luvaton yhdyskuntajätteen kaatopaikka bussipysäkin ja metsäalueen välistä.

Ärsyynnytkö siivottomista tienvarsista? Syyllistytkö itse jätteiden heittämiseen luontoon vai oletko kenties tunnontarkka ja osallistut toisten aiheuttaman sotkun siistimiseen?

Vastaa viikon kysymykseen ja jätä kommenttisi.

Ärsyttävätkö tienvarsilta paljastuvat roskat?

 • Kyllä. (90%, 109 ääntä)
 • Ei. (10%, 12 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 121

Loading ... Loading ...

5 kommenttia aiheesta “Miten reagoit tienvarsien roskaamiseen?

 • 25.4.2018 at 22:01
  Permalink

  Ärsyttää niin paljon, että mäkätän joka kevät näistä. Siksi suutun, jos joku omasta autostani heittää jotain ulos. Itse en heitä yhtään roskaa autostakaan. Olkoon auto roskis mieluummin.

 • 2.5.2018 at 08:16
  Permalink

  S-marketin parkkipaikan vierustalta lumikasojen alta on paljastunut ihan kauhean näköinen kaatopaikka. Kaupan pihalla on roskikset, pitääkö se kaikki törky heitellä vaan sinne pientareelle ja vielä ihan taajaman keskeisimmillä paikoilla?

 • 2.5.2018 at 08:17
  Permalink

  Kyllä. Koiranpeestä jaksetaan urputtaa joka kevät, vaikka se on todistettavasti maatuvaa jätettä. Samaan aikaan ihmiset viskovat kaikki satoja vuosia maatumattomana pysyvät purkit, pullot ja muoviroskat pitkin pientareita. Pitäisi vähän suhteuttaa ja ajatella.

 • 2.5.2018 at 08:18
  Permalink

  Voisikohan armeijan nuorukaisia lainata maaston siivoustalkoisiin? Saataisiin joka kevät nopeasti ja tehokkaasti kaikki tienvarret siisteiksi eikä maksaisi kenellekään mitään.

 • 2.5.2018 at 14:17
  Permalink

  Mielestäni roskat pilaavat luonnon puhtauden. Pyrin tekemään aikaa itselleni ja kerätä roskia, mutta aina en jaksa. Laitan melkein aina omat roskat roskiin. Miksei muutkin tee niin? Pidetään Luumäki puhtaana kaikesta roskasta ja rikoksista!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Äänestätkö henkilöä vai puoluetta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä