Haluatko hoitaa kauppaostokset itse vai toivoisitko saavasi tuotteet suoraan kotiin?

Kulutushyödykkeitä tilataan verkosta paljon ja monista verkkokaupoista tuotteet voi saada myös kotiintoimituksella, useimmiten korvausta vastaan. Ruokakaupatkin ovat lisääntyvässä määrin lähteneet kokeilemaan kotiintoimituksia, viimeisimpänä K-market Taavetti. Kuluttaja saa ostoslistansa mukaiset tuotteet keräiltyinä ja kotiovelleen kuljetusmaksua vastaan.

Haluatko sinä huolehtia kauppaostoksistasi itse vai oletko valmis maksamaan palvelusta ja ajansäästöstä? Haluaisitko ostoksesi suoraan kotiin kuljetettuina? Miksi? Miksi ei? Äänestä ja kerro mielipiteesi.

Lue lisää Taavetissa alkaneesta kotiinkuljetuspalvelusta 29. maaliskuuta Luumäen Lehdestä.

Haluaisitko ostoksesi kotiin toimitettuina?

 • Ei. (60%, 39 ääntä)
 • Kyllä. (40%, 26 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Haluatko hoitaa kauppaostokset itse vai toivoisitko saavasi tuotteet suoraan kotiin?

 • 30.3.2018 at 13:14
  Permalink

  Vanhuksille, kipeänä tai loukkaantuneena eikä ketään auttamassa niin on varmasti helpotus saada ruokaa. Riippuu tietysti palvelun hinnasta kannattaako kuinka hyvin. Muutaman kilsan lenkistä kukaan tuskin monia kymppejä maksaa.

 • 31.3.2018 at 11:05
  Permalink

  Kuljetus 10 – 18 € lukee lehdessä. Uskoa sopii, että kokkaustaitoisen sinkun viikottaiset ruokaostokset mahtuvat hyvin tuohon hintahaarukkaan. Hyvää ja terveellistä kotiruokaa se siitä huolimatta syö. Tässä hyvä idea kaatuu järjettömään kuljetushintaan.

 • 2.4.2018 at 12:12
  Permalink

  Kysymyshän ei ole verovaroin kustannetusta palvelusta. Hinta kuulostaa asialliselta. Kyllä joku keksii rinnalle harmaantalouden kuljetusbisneksen teille, jotka ette ole valmiita maksamaan rehellisestä ihmistyöstä.

 • 3.4.2018 at 10:51
  Permalink

  Joka palvelee niin hän pärjää kaupanteossa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Käytätkö suoratoistopalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä