Etelä-Karjalan keskussairaalan uusi K-siipi lisää päivystyspalveluja – Tuula Karhula uskoo jonotuksen vähenevän

Arpominen siitä, milloin luumäkeläinen pääsee Lappeenrannan keskustassa hoitoa tarvitessaan Armilan hyvinvointikeskuksen tai keskussairaalan päivystysvastaanotolle, päättyy kesän korvalla. Silloin terveydenhoidossa muuttuu paremmaksi moni muukin asia, kun uusi Etelä-Karjalan keskussairaalan uusi K-siipi otetaan käyttöön.

Uusi osoite on Kahilanniementie. Uuden sairaalarakennuksen myötä toimintatavat muuttuvat. Toimintansa aloittaa joka päivä ympäri vuorokauden toimiva uusi päivystys. Uudessa rakennuksessa toimii yleis- ja erikoislääketieteen päivystys, lastenpäivystys, sosiaalipäivystys ja kotiin vietävien palveluiden koordinaatio.

Sairaalan suunnitteluun osallistunut Eksoten terveys- ja vanhustenpalvelujohtaja Tuula Karhula uskoo, että pitkät matkat eivät enää tule heikentämään palvelujen tasoa ja saatavuutta erityisesti kun kotiin annettavia palveluita koko ajan kehitetään.

Lue lisää uudesta K-sairaalasta 8. maaliskuuta ilmestyneestä Luumäen Lehdestä.

Viikon kysymys

Pyritkö vähentämään ruokahukkaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä