Vanhat tanssivat huomisiltana Taavetin koulussa – torstaina on abien aika juhlia

Lukion kakkosluokkalaisten vanhojen päivää vietetään tänä vuonna Luumäellä samaan aikaan ystävänpäivän kanssa. Vanhat tanssivat perinteisiä salonkitansseja juhlavissa asuissaan huomenna keskiviikkona 14. helmikuuta. Jo päivällä tanssiaiset pidetään muille koululaisille ja iltajuhla kaikelle kansalle on ohjelmassa illalla.

Vanhojen päivän tanssit alkavat yleisökahvituksella kello 18 Taavetin koulukeskuksen ruokalassa, mistä yleisö voi siirtyä juhlasaliin seuraamaan kello 18.45 alkavia tanssiaisia. Tilaisuuteen osallistujilta peritään pieni maksu.

Torstaina 15. helmikuuta Taavetin lukion abiturientit hyvästelevät opinahjonsa perinteisen penkinpainajaisriehan myötä. Abit ajelevat ja heittelevät karamelliä yleisölle seuraavan aikataulun mukaisesti:
kello 11.10 Vallikoti
kello 11.30 S-market Taavetin piha
kello 12.30 Kangasvarren koulu
kello 13 Jurvalan Salen piha

Viikon kysymys

Käytätkö suoratoistopalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä