Laskiaistiistaina on tarjolla mäenlaskua ja rusettiluistelua

Laskiaistiistaita 13. helmikuuta vietetään Luumäellä mäenlaskun ja rusettiluistelun merkeissä. Jo aamupäivästä pääsee mäkeen Luumäen kunnan työllistämisyksikön pihan mäissä ja samalla voi tutustua työllistämisyksikön toimintaan. Yksikkö sijaitsee entisen Vallikoulun tiloissa osoitteessa Jääkärintie 9. Päiväkotilapset aloittavat mäenlaskua jo aamuyhdeksältä ja mäet ovat työllistämisyksikön tapaan avoinna aina iltakuuteen.

ltakuudelta mäkitapahtumaa aloittelee Kangasvarren kyläyhdistys, jonka tarjontaan kuuluu mäenlaskun lisäksi rusettiluistelu Risulahden kaukalossa. Tapahtumapaikka on kaukalon luona ja nopeimmille kyläyhdistys lupaa myös munkkia ja mehua.

Viikon kysymys

Käytätkö suoratoistopalveluita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä