Satavuotias Kymenlaakson sähkö juhlii auringonkukilla ja leffailloilla

Sähköyhtiö Kymenlaakson sähkö (KSOY) juhlii tänä vuonna 100-vuotisuuttaan. Virlallinen juhlapäivä on
30. lokakuuta.

Juhlavuosi näkyy ja kuuluu koko vuoden ajan joka puolella yhtiön toiminta-alueella. Vuoden aikana järjestetään muun muassa useita kiertueita, kutsutaan nuoria taitajia tuunaamaan sähkökaappeja, viljellään auringonkukkia asukkaiden iloksi, järjestetään leffailtoja ja jalkaudutaan kouluihin jakamaan energiatietoutta.

— Lisäksi kerrotaan yhtiön tarinaa. Joihinkin merkkipaaluihin voi tutustua jo nyt verkkosivuilla ksoy.fi/100. Lisäksi vuoden aikana julkaistavissa videoissa kuullaan miltä tuntui, kun kotiin saatiin sähköt, millaista oli pylväsapinan elämä ja miten sähkö on helpottanut elämää, yhtiön toimitusjohtaja Aku Pyymäki kertoo.

Yhtiön satavuotinen historia on koottu kirjaksi, joka ilmestyy ensi syksynä. Sen on kirjoittanut kotkalainen toimittaja, kirjailija Reijo Hämäläinen.

Viikon kysymys

Pääsetkö lääkärinhoitoon riittävän nopeasti?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä