Seuraava arkivapaa odottaa vasta maaliskuun lopussa, mutta loppuvuosi on juhlaa

Parhaimmillaan suomalaisilla on mahdollisuus päästä nauttimaan jopa 13 virallisesta pyhäpäivästä vuoden mittaan, mutta koska osa pyhistä asettuu aina sunnuntaille, ei

Arkipyhät rikkovat kuluvan vuoden kalenteria seuraavan kerran pääsiäisenä maaliskuun lopulla.

Jarno Keskinen

Parhaimmillaan suomalaisilla on mahdollisuus päästä nauttimaan jopa 13 virallisesta pyhäpäivästä vuoden mittaan, mutta koska osa pyhistä asettuu aina sunnuntaille, ei 13 ylimääräistä arkivapaata yleensä ole luvassa. Seuraavaa arkipyhävapaata saadaan odotella maaliskuun lopulle, johon pääsiäinen tänä vuonna sijoittuu.

Osalle työssäkäyvistä arkipyhätkin voivat olla työpäiviä. Valtaosalle kansasta vuosi 2018 näyttää arkivapaiden suhteen hyvältä. Vuoden lopulla erityistä iloa tuottanee joulun seutu, jolloin sekä joulunpyhät että aatto osuvat arkipäiville. Näppärä säästää sinne muutaman ylimääräisen vapaapäivän ja pääsee nauttimaan joulun ja uuudenvuoden välillä yhdeksän päivän yhtäjaksoisesta vapaasta.

Lue lisää arkipyhien sijoittumisesta alkaneelle vuodelle 4. tammikuuta ilmestyneestä Luumäen Lehdestä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka