Käytätkö nettikauppoja lahjojen hankintaan?

Teetkö lahjahankintoja nettikaupoista, vai luotatko mieluummin kivijalkamyymälöiden tarjontaan? Vastaa viikon kysymykseen ja kerro samalla pelkäätkö verkossa identiteettivarkauksia, oletko koskaan tullut

Teetkö lahjahankintoja nettikaupoista, vai luotatko mieluummin kivijalkamyymälöiden tarjontaan?

Vastaa viikon kysymykseen ja kerro samalla pelkäätkö verkossa identiteettivarkauksia, oletko koskaan tullut huijatuksi vai surffaatko nettikauppojen maailmassa kuin kala vedessä? Jos teet hankintoja verkossa, niin minkälaisia? Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka