Katso video: Kangasvarren lapset ja Tarja Käyhty laulavat Täällä pohjantähden alla

Itsenäisyyspäivän aattona Oikeustaistelun muistomerkin 80-vuotisjuhlassa Kangasvarren koululla ja uudelleen Luumäen kunnan itsenäisyysjuhlassa tänään 6.12. kuultiin useita Kangasvarren koululaisten esityksiä. Erityisesti yleisöä sykähdytti Täällä Pohjantähden alla, jossa laulusolistina esiintyi koulun opettaja Tarja Käyhty.

Esityksen säesti Vesa Noponen.

Kommentteja aiheesta “Katso video: Kangasvarren lapset ja Tarja Käyhty laulavat Täällä pohjantähden alla

  • 7.12.2017 at 08:50
    Permalink

    Kiitos esiintyjille ja järjestelyissä mukana olleille nautinnollisesta juhlasta! Itse nautin erityisesti nuorten laulajien ja soittajien esityksestä ”En joua laulamahan”, Kanteletar, sekä kansantanssiryhmä Kirjavien esityksestä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Laulatko Kauneimpia joululauluja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä