Luumäen mieslaulajat juhlii päätöskonsertin merkeissä – tukena Kaukaan laulumiehet

Tämä päivä, lauantai 2.12. merkitsee Luumäen mieslaulajille yhtä aikaa suurta juhlaa ja haikeaa hyvästijättöä. Kuoro konsertoi Luumäen kirkossa 70-vuotisjuhlakonsertissaan, joka kunnioittaa samalla myös Suomen satavuotisuutta ja Luumäen 375-vuotisuutta.

Konsertti on Luumäen mieslaulajien viimeinen. Kokoonpanosta on jäljellä enää seitsemän miestä: tenorit Antero Osma, Teuvo Vikman ja laulunjohtajana toimiva Tarmo Soljasalo sekä bassit Viljo Nurmiainen, Seppo Hyyrynen, Arvo Laari ja Jorma Kovasiipi. Kaikki ovat jo ikämiehiä.

– Kuoroa ei ole oikeastaan ollut enää moneen vuoteen. Nykyinen kokoonpano on paremminkin vahvistettu kvartetti, laulunjohtaja Tarmo Soljasalo sanoo ja toteaa, ettei laulaminen enää nuoria kiinnosta.

Tuekseen juhlakonserttiin Luumäen mieslaulajat saa noin nelikymmenpäisen Kaukaan laulumiesten kokoonpanon Lappeenrannasta. Konsertti soi Luumäen kirkossa alkaen kello 16.30. Ohjelmassa on sekä isänmaallisia että jouluun johdattavia lauluja.

Lue lisää Luumäen mieslaulajista 30.11. ilmestyneestä Luumäen Lehdestä.

Viikon kysymys

Laulatko Kauneimpia joululauluja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä