Martti Sairanen vetää puolentoista viikonlopun mittaisen puutyökurssin

Käsistään kätevä Martti Sairanen otti luotsatakseen Etelä-Karjalan kansalaisopiston puutyökurssin, koska muuten kurssi olisi jäänyt Luumäellä kokonaan pitämättä. Vuosikymmenet teknistä työtä opettanut puutöiden harrastaja tunnetaan myös puukontekijänä.

Puutyökurssi on tarkoitus pitää neljän päivän mittaisena 17.-19.11. sekä 24.11. Kurssin alkaminen edellyttää, että mukaan lähtee vähintään kahdeksan osallistujaa.

– Valmiiksi tuskin kukaan työtään kurssin aikana saa, mutta Taavetin koulukeskuksessa on käytettävissä vastikään huolletut koneet ja laitteet, joita ihmisillä ei välttämättä kotonaan ole, Sairanen sanoo.

Lue lisää Martti Sairasen puutyöharrastuksesta 9.11. ilmestyneestä Luumäen Lehdestä.

Viikon kysymys

Eksytkö digiviidakossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä