Taavetissa liikkui yöllinen auton renkaiden puhkoja

Taavetissa puhkottiin tiistain 7. marraskuuta ja keskiviikon 8. marraskuuta välisenä yönä renkaat lukuisista, kenties jopa kymmenistä autoista. Honkakuja 26:n autokatoksessa renkaat puhkaistiin viidestä autosta. Vastaavia tapauksia on tullut ilmi myös ainakin Vallitieltä, Sepänkujalta ja Patteritieltä.

Ilkivallasta on tehty useita rikosilmoituksia. Mahdollisista silminnäkijähavainnoista voi ilmoittaa Kaakkois-Suomen poliisille.

2 kommenttia aiheesta “Taavetissa liikkui yöllinen auton renkaiden puhkoja

  • 9.11.2017 at 15:35
    Permalink

    Kaikkia löysiä ei ole läheskään otettu pois, vaikka hallintojohtaja niin väittääkin.

  • 12.11.2017 at 12:09
    Permalink

    Ei ole oikeaa toimintaa veroprosentin nosto! Kunta voisi säästää esimerkiksi läpi yön palavista katuvaloista, mutta järkevintä olisi ollut säästää jättämällä Linnalantien liikenneympyrä. Sekin olisi ollut järkeviintä laittaa Haminantien ja Linnalantien risteykseen. Jos veroprosentti nyt nousee, käyttäkää ne rahat edes Mäntykodin toiminnan ylläpitämiseen, uima-allasta myöten.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Eksytkö digiviidakossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä