Tuleva kiinteistömestari tuo helpotusta tekniseen päivystykseen

Luumäen kunta hakee parhaillaan tekniselle osastolle kiinteistömestaria. Toimi koostuu puoliksi talonmiestöistä ja puoliksi teknisen toimen vastuualueen pienurakoiden vetämisestä.

Kiinteistömestarin odotetaan tuovan helpotusta kunnan tekniseen päivystykseen. Valittavalle kiinteistömestarille kertyy päivystysviikkoja vuoden aikana noin kymmenen kappaletta. Päivystysvelvoitteen vuoksi hakijalta odotetaan kykyä saapua hälytystehtävälle 20 minuutin kuluessa hälytyksestä.

Toimeen valittavalta edellytetään vähintään teknikkotason koulutusta rakennustekniikan, yhdyskuntatekniikan tai lvi-tekniikan opintosuunnalla. Lisäksi edellytetään oman auton käyttöä ja traktorikorttia.

Hakuaikaa on 6.11. asti.

Viikon kysymys

Aiheuttavatko irtokoirat sinussa pelkoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä