Kuutostien valmistumista juhlittiin Taavetissa

Uuden kuutostien valmistumista juhlittiin torstaina Luumäen kunnantalolla Taavetissa. Puheenvuoroissa kiiteltiin muun muassa tien turvallisuutta ja sen elinkeinoelämää edistävää vaikutusta. Parantuneet liikenneyhteydet nähtiin ensiarvoisen tärkeinä Etelä-Karjalan kaltaisessa teollistuneessa, mutta myös vahvasti matkailuun panostavassa maakunnassa.

Taavetti−Lappeenranta -hankkeessa valtatie 6 on parannettu pääosin nykyiselle paikalle keskikaiteelliseksi nelikaistaiseksi tieksi. Parannettu osuus on kokonaisuudessaan 28 km pitkä ja palvelee sekä paikallista että pitkänmatkan liikennettä pitkälle tulevaisuuteen.

Puhujina olivat muun muassa lappeenrantalainen kansanedustaja Jukka Kopra, Liikenneviraston pääjohtaja Antti Vehviläinen, Etelä-Karjalan maakuntajohtaja Matti Viialainen, Luumäen kunnanjohtaja Anne Ukkonen ja Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva.

 

Kommentteja aiheesta “Kuutostien valmistumista juhlittiin Taavetissa

  • 14.10.2017 at 14:13
    Permalink

    Aika paljon on 6-tien varrella vihreitä tauluja, joissa on henkiöauton kuva ja sen päällä punainen rasti.
    Joku tarkoitus lienee ollut, kun tällaisia on pystytetty, vai onko vaan ostettu kun halvalla saatiin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiheuttavatko irtokoirat sinussa pelkoa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä