Huijausviestejä tulee S-Pankin nimissä

Sähköpostitse tulevat huijausviestit pankkien nimissä jatkuvat. Tällä kertaa huijausviestejä tulee S-Pankin nimissä.
Näissä viesteissä esitetään virheellisesti, että S-pankin pankki-turvallisuusosasto suorittaa päivityksiä kaikkien asiakkaiden tileille ja että päivitys on kriittinen. Viestissä pyydetään klikkaamaan värillistä tekstiä, seuraamaan tulevia ohjeita ja odottaa asiakaspalvelusta tulevaa yhteydenottoa.
S-Pankin Lappeenrannan asiakaspalvelusta varoitetaan vakavasti tekemästä mitään klikkailuja viestipohjaan, sillä se on yksinkertaisesti huijausta. Huijausviestejä on viime aikoina tullut jonkin verran, ja asiakkaat ovat olleet yhteydessä pankin henkilökuntaan. S-pankin ilmoituksen mukaan he eivät koskaan ota yhteyttä asiakkaisiin tällä tavalla sähköpostitse. Tällaiset viestit kehotetaan hävittämään tekemättä niille mitään muuta.

Viikon kysymys

Nautitko helteisestä säästä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä