Houkuttaako metsien marjasato sinua puoleensa?

Mustikka on kypsynyt ja parasta poimimisaikaa jatkuu joitakin viikkoja. Metsävadelma on sekin pian poimintakypsää ja hillasoilla lakka valmistuu hiljalleen syksyä kohti mentäessä.

Poimitko talteen metsien marjasatoa vai täytätkö mieluummin pakastimesi ostomarjoilla? Jos poimit, niin minkälaisia määriä? Onko marjasato ainoa kimmoke, vai saatko luonnon helmassa oleilusta muutakin hyötyä? Jos hankit marjat muualta, niin mistä? Torilta vai suoraan poimijoilta? Vai etkö kenties ole marjoista lainkaan innostunut?

Vastaa kyselyyn ja kerro mielipiteesi.

Käytkö keräämässä metsämarjoja?

 • Kyllä. (70%, 64 ääntä)
 • Ei. (30%, 28 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 92

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Houkuttaako metsien marjasato sinua puoleensa?

 • 9.8.2017 at 15:36
  Permalink

  Mistähän päin niitä mustikoita kannattaisi lähteä etsimään? Täällä ei ainakaan lähimetsässä näy mustikoita. Eikä niitä ollut tuollaa vähän kauempanakaan kuin marja siellä, toinen täällä. Kanttarelleja onneksi löysin vähän.

 • 11.8.2017 at 15:28
  Permalink

  Mustikkavarvut on mystisen tyhjiä omalla metsäpihalla mistä aiemmin saanut kunnolla mustikkaa. Kukaan niitä ei ole keräämässä käynyt, ja Kaakkois-Suomessa piti olla hyvä mustikkasato, eipä kyllä ole. En kyllä ala ostamaan marjaa, ainakaan mustikkaa, todella kallista.

 • 12.8.2017 at 07:44
  Permalink

  Voi kun löytäisi edes marjaisan lähimetsän ! Jos ei ole avohakkuuta tehty, niin ainakin ne muutamat propsinpätkät on käyty kaatamassa ja hakemassa jumalattoman isoilla telaketjuvehkeillä. Latvukset ja oksat viskottu sinne tänne sikin sokin – on vissiin joku metsänhoidollinen tarkoitus silläkin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Nautitko helteisestä säästä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä