Kalastavalle nuorelle tietopankki netissä

Jos kalastuskärpänen on päässyt puremaan, löytyy helpotusta tiedonjanoon helposti fisuun.fi -nimiseltä internetsivustolta. Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön ylläpitämä sivusto on tarkoitettu tietolähteeksi kalastavalle lapselle ja hänen vanhemmilleen.

Sivustolta löytyy vinkkejä eri kalastusmuotoihin ja ohjeita kalastusvälineiden tekemiseen. Jos mieltä askarruttaa, mikä kalalaji koukkuun tarttui, kalasta voi lähettää valokuvan kalaklinikalle tunnistettavaksi.

Kalastavat nuoret tuottavat sivustolle sisältöä myös itse. Bloggaajat kertovat ajankohtaisista kalastusasioista ja omista kalaretkistään.

Sivuston tapahtumat-osiosta löytyy koko perheelle tarkoitettuja onkitapahtumia ympäri Suomea. Kesän aikana järjestetään myös useita kesäleirejä.

Nuorten kalastustapahtumissa ja leireillä lisävipinää tuo Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetty Sata lasissa kätköille -teemakilpailu. Tapahtumat, joissa kätköjä on mahdollista löytää, löytyvät osoitteesta fisuun.fi/teemakilpailu2017.

Viikon kysymys

Tarvitaanko Rantsilanmäelle liikenneasemien rypästä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä