Pitäisikö Luumäellä olla nykyistä enemmän asuinalueita?

Luumäelle on viime vuosina kaavoitettu uusia asuntoalueita niin Savitaipaleentien varteen kuin Jurvalan suunnallekin. Nyt kunta on aloittanut kaavaprosessin, jossa aivan Taavetin tuntumassa sijaitseva Halmeen pelto pyritään kaavoittamaan pientaloasumiseen.

Tarvitaanko sinun mielestäsi Luumäellä uusia asuinalueita vai pitäisikö entiset vapaat tontit saada ensin kaupaksi? Jos tarvitaan, niin mihin?

Vastaa kyselyyn.

Tarvitaanko Luumäelle uusia asuinalueita?

 • Kyllä. (54%, 37 ääntä)
 • Ei. (46%, 31 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 68

Loading ... Loading ...

4 kommenttia aiheesta “Pitäisikö Luumäellä olla nykyistä enemmän asuinalueita?

 • 22.5.2017 at 07:21
  Permalink

  Tasokkaita rivitaloasuntoja tarvitaan Taavettiin ja muille kaavoitetuille alueille.

 • 22.5.2017 at 15:25
  Permalink

  Muistaakseni Halmeen pelto on hankittu juuri pientaloasumiseen, erilainen lisä kunnan tonttitarjontaan. Kyseiseltä alueelta on lyhyt matka keskustaan asioille ja harrastuksiin, uusi päiväkotikaan ei ole kaukana.

 • 22.5.2017 at 22:04
  Permalink

  Minusta muutama rivitalo isoilla pihoilla kuten niissä vanhoissakin Virastotielle josta vanhoja purkiivat viimesyksynä pois ja mahtuuhan siihen kerrostalokin. Olis tuossa keskustan palvelut lähellä joita itse pitäisin tärkeänä. Toinen vaihtoehto olisi Rusasen pelto jossa kunnan uusin kerrostalo sijatsee Vallitien ja Joukolantien risteyksessä. Muut alueet jo liian kaukana keskustasta.

 • 23.5.2017 at 16:08
  Permalink

  Rusasen pelto rivitaloalueeksi kuten Vallitien pohjoispuoli. Virastotielle kerrostaloja ja jonkinlainen aukio virastotien ja rusasen pellon väliin, ehkä linja-autopysäkki/itsenäisyydenaukio?

  Vaikka pinta-alaa keskustassa onkin käyttämättä, olisi silti fiksua rakentaa sekä rivitaloja että kerrostaloja Kerrostalokämpät ovat halvempia kuin rivarikämpät ja samalle pinta-alalle saisi mahdollisimman monta asuntoa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Tarvitaanko Rantsilanmäelle liikenneasemien rypästä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä