Kysely: Onko Luumäellä turvallista liikkua?

Onko Luumäellä turvallista liikkua? Mistä löytyvät kävelijän, pyöräilijän, mopoilijan tai autoliikenteen vaaranpaikat?

Lappeenrannan kaupunki, Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnat sekä Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus (ELY) ovat käynnistäneet liikenneturvallisuussuunnitelmien laatimisen. Yhteistyössä mukana ovat myös Liikenneturva ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos.

Liikenneturvallisuussuunnitelmissa käydään läpi kuntien liikenneturvallisuustilanteet niin tapahtuneiden liikenneonnettomuuksien, liikennekäyttäytymisen kuin koetun turvallisuudenkin näkökulmasta. Suunnitelmat valmistuvat huhtikuussa 2018 ja ohjaavat sekä kuntien että ELYn liikenneturvallisuustyötä tulevina vuosina.

Liikenneturvallisuuskyselyyn voi vastata 31.5. mennessä täällä. Kysely löytyy myös kunnan kotisivuilla. Paperilomakkeita lötyy Taavetin ja Jurvalan kirjastoista.

Kommentteja aiheesta “Kysely: Onko Luumäellä turvallista liikkua?

  • 12.5.2017 at 15:16
    Permalink

    Taavetin Koulutie on nyt koululaiskuljetusten ja läpiajoliikenteen vuoksi aika ruuhkainen. Taavettihallin parkkipaikalta tullaan tielle ihan puskista. Alempi hidastetöyssy on täysin merkityksettömässä paikassa – se pitäisi olla lähempänä Urheilukujaa. Entäs kun uusi päiväkoti valmistuu: toistasataa lasta plus henkilökunta aamuin illoin! Jalkakäytävä pitäisi Koulutielle kiireesti saada. Haminanportin ”historiallisesti arvokkaat” kivimuurit on rakennettu noin 30 vuotta sitten.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Tarvitaanko Rantsilanmäelle liikenneasemien rypästä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä