0

Yhteistyöllä säilyy kunnan itsenäisyys

Mielestäni esimerkiksi kunnan itsenäisyyden säilyttämisen kannalta on hyvä yhteistyö päättäjien ja viranhaltijoiden välillä välttämätöntä.
Kunnan eri osastojen tulee toimia sujuvasti ja rakentavasti yhdessä niin, että sen yhteistyön tulokset palvelevat mahdollisimman tehokkaasti niin kunnan vakituisia kuin kesäasukkaitakin. Näin saadaan aikaan hyviä ja kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja, joilla luodaan kestävää pohjaa pitkälle tulevaisuuteen.

Meidän jo pitkän elämänkokemuksen omaavien henkilöiden, jotka voimme vaikuttaa asioihin luottamustehtäväpaikoilta, tulee huomioida ratkaisuissamme aina myös nuortemme ja lastemme tulevaisuus. Heille tulee rakentaa elinvoimainen ja turvallinen kunta, senioriväestöä unohtamatta.
Meille kaikille paras lopputulos Luumäellä saavutetaan, kun toimitaan reilussa ja avoimessa yhteistyössä kunnan, yksittäisten yrittäjien, yritysten, yhdistysten sekä seurakuntien kanssa.

Kirjoittaja on kuntavaaliehdokas (kok.).

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä